Torsdag 08. september

Den Store Etablererdagen

Næringslivet i Bjørnafjorden står ovenfor en stor utvikling og vekst. E39 åpner i oktober i år, Lyseparken og Samnøy utvikles raskt, antall arbeidsplasser vil øke over de neste årene og antall innbyggere skal opp. Dette åpner opp for mange nye muligheter for etablerte og nye bedrifter i Bjørnafjorden. Muligheter for omstilling, verdiskapning, skape synergier og resultater på tvers av bransjer og i form av nye samarbeidspartnere. 

Sammen med Harris Advokatfirma og ECIT, inviterer vi til den Store Etableredagen. 

Sammen inviterer vi til en halvdagskonferanse hvor vi ser på de forskjellige mulighetene og utfordringene etablerte bedrifter, nyetablerte bedrifter og gründere møter. Kanskje du er en gründer og ønsker å etablere deg, eller du vurderer å etablere din bedrift i en ny kommune? Din bedrift er kanskje en allerede veletablert bedrift i Bjørnafjorden, og søker nye vekstmuligheter og / eller omstilling. Eller kanskje du og din bedrift er nysgjerrig på næringslivet og hva som skjer i Bjørnafjorden?

Vi legger opp til en inspirerende dag på tvers av bransjer. Sammen kan vi skape samarbeid, synergier og resultater.

Vi stiller spørsmålene om hvorfor etablere seg i Bjørnafjorden, hvordan er det å etablere ny bedrift, hva må man tenke på.

  • Sted: Oseana Kunst & Kultursenter
  • Tid: 8.30-14.00